ODRŽAN SAJAM UDRUGA KARLOVAC 2014.

U subotu, 27.09.2014. godine na šetalištu Dr Franje Tuđmana održan je Sajam udruga.
Na njemu se predstavilo 68 udruga Grada Karlovca.

Na Sajmu su se predstavile i članice Zajednice tehničke kulture Karlovac, i to, abecednim redom:
Aeroklub „Karlovac“, Autoklub „Karlovac“, Društvo pedagoga tehničke kulture Karlovačke županije, Fotoklub Karlovac, Kinoklub „Karlovac“, Klub za podvodne aktivnosti „Karlovac“, Oldtimer moto klub Karlovac, Radioklub „Karlovac“, Spelelološko društvo Karlovac, Udruga informatičara Karlovačke županije i Udruga spasilaca na vodama Karlovac.

Udruge su na štandovima i iscrpnim informacijama, neki prezentacijama i radionicama, neki davanjem prilike Karlovčanima da se i sami okušaju u onom čime se bave – pokušali su što bolje predstaviti svoj rad i zainteresirati i buduće nove članove da im se priključe.

Dodatnu atmosferu sadržajnom i šarenom jutru na Promenadi davao je izviđački tabor, jer je Karlovac ovog vikenda bio i domaćin izviđačima iz cijele Hrvatske.

U sklopu sajma održana je i podjela nagrada najboljim volonterima u 2014. godini. U kategoriji do 19 godina starosti nagradu je dobila Elena Cvitković, u kategoriji volontera od 19 do 29 godina starosti nagrađen je Tomislav Sučić, a u kategoriji 30+ Iva Alibašić. Svo troje povezuje rad na KAbini, a pojedinačno su sudjelovali i na brojnim drugim manifestacijama kao što su događanja u organizaciji Kinokluba Karlovac, Defibrilacija, aktivnosti Carpe Diema i slično.

Posebno nas raduje velik odaziv udruga koje se bave nekom od grana tehničke kulture, te su i na ovaj način približili svoj rad građanima. Ovim smo dodatno upoznali i motivirali na uključivanje u rad udruga.