Sportski moto klub Karlovac

U ljetu 2006. g. skupina volontera i sportaša motociklista je u suradnji s PU karlovačkom organizirala «Školu sigurne vožnje» motocikala i skutera, a ideja je bila potaknuta učestalim stradavanjima na cestama upravo tih kategorija vozača.

SMK Karlovac osnovan je u 12-om mjesecu 2006. godine na inicijativu karlovačkih vozača motocikala koji su se takmičili za klubove iz drugih gradova, a sa željom da se mladi vozači iz upravo završene „Škole sigurne vožnje aktivno uključe u sportske, tehnički edukativne i humanitarne akcije na dobrobit svih žitelja našeg grada, a poglavito mladeži kao najugroženijoj skupini u prometu.

No, zbog objektivnih razloga, kao što su veliki troškovi natjecanja, klub je trenutno u stanju mirovanja, kako bi se kumulirala dovoljna količina sredstava. Predsjednik je Hrvoje Mašinović, a tajnik je Dario Horvatić. Želite li se aktivno takmičiti ili biti sudac u moto sportu, možda naučiti nešto o tehnici ili podijeliti svoja znanja s nama ili samo želite provesti slobodno vrijeme u dobrom društvu?

Dobro nam došli!
kontakt; mob: 098 403 292